Evenementen hulpverleners

Volledig aanbod van diensten

Samenvatting & evaluatie:

Na afloop van elke samenwerking houden we een korte evaluatie gesprek, waarin we alle bijzonderheden kort samenvatten. Tevens ontvangt u een uitgebreid samenvatting waarbij er duidelijk te zien is welk zorg geleverd is. Deze is goed gekeurd door het GHOR en tevens door te mailen naar hen vanuit Medical Division op verzoek.

Medische inventarisatie

Samen met de organisator, de gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD) en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie (GHOR) zullen wij een inventaris maken in de soort medische inzet die nodig is, denk hierbij aan hulpverleners met een diploma, met een evenementen hulpverlener certificaat met diverse specialisaties. Medical Division biedt diverse hulp- en zorgverleners en voer- en vaartuigen die uitgerust zijn van Medische apparatuur en bemanning.

Medische hulpverleners

Medical Division levert alle nodige acute medische eerste hulpverlening op uw evenement. Van evenementen hulpverleners tot aan een gespecialiseerd team van verpleegkundigen en artsen.

Tijdbesparend

Medical Division zorgt, plant en voert de gehele medische zorgverlening uit. In de tussentijd evalueren we de zorg en schalen we bij waar nodig is.

Onverwachte materiaal kosten

Medical Division hanteert een vast tarief voor het materiaal, defribilator en medicatie gebruik. We vinden transparantie belangrijk en dit is terug te vinden op al onze facturen.

Medische zorg

Medical Division neemt de gehele medische eerste zorg op zich, doordat de werknemers uitgebreid geschoold zijn en ervaring hebben in de evenementen hulpverlening kunt u rekenen op de meest kwalitatieve eerste hulpverlening.Om de kwaliteit te blijven waarborgen op elk evenement is er ten alle tijden een medische achterwacht aanwezig. We werken nauw samen met de huisartsenpost en meldkamer ambulancezorg in regio Noord – Brabant.

Waterredding

Medical Division is een van de weinige medische zorg organisatie’s in Nederland waarbij de medewerkers zijn opgeleid om slachtoffers uit het water te halen, te duiken tot diepte en het verlenen van eerste hulp aan drenkelingen. Tevens zijn we in het bezit van een eigen vaartuig die breed inzetbaar is op diverse evenementen.

Close
Bericht ons